040 216 424

040 649 569

info@rnterapija.si

Kaj je WATSU?


Je ena izmed oblik vodne telesne aktivnosti odkrite po letu 1980, ki sprošča in osvobaja telo. Izhaja iz zen - shiatsa in predstavlja mehko celostno vodno terapijo v topli vodi (35°C). Gre za učinek nežnega gibanja telesa v vodi, česar ni mogoče doseči na kopnem. Pravimo mu tudi vodni shiatsu.
Transition Flow sledi osnovnemu tečaju WATSU in pomeni nadgradnjo v znanju, ki vam omogoči še kvalitetnejšo izvajanje vodne terapije (podrobnejši opis vsebine dela je na strani WABA). Če gre pri osnovnemu tečaju predvsem za spoznavanje z WATSU tehnikami, po zaključenem tečaju Transition Flow pridobite že zadostno število kreditnih točk, ki se šteje, da ste opravili stopnjo WATSU 1, in si pridobili prvi del »Watsu Practitioner Certification«. WATSU 2 je naslednja stopnja.

Predavatelji na tečaju

Tomasz Zagorski, »Watsu Instructor and Co-Teacher«, ustanovitelj east-europe.watsu.com – project in odgovorni za širjenje Watsu v vzhodni Evropi, tudi Rusiji, »Bad Ragaz Ring Method specialist«, »Watsu for Athletes concept creator and teacher«, »Anatomy Trains Associated Teacher«, ustanovitelj in predsednikAquatic Therapy Development Association Watsu Polska. Bil je govornik in organizator na International Watsu Conference in 2010 Gleboczek, Poland, kot na številnih drug konferencah vključujoč predavanja o sodobni hidroterapiji za potrebe elitnih športnikov na South African Sports Medicine Congress v Johannesburgu, 2011. Športni terapevt sodelujoč s številnimi atleti na mednarodnem nivoju, tako olimpijci kot tudi svetovnimi prvaki in nosilci medalj ter nosilci svetovnih rekordov. V preteklosti je bil tudi sam tekač na dolge proge in je strasten smučar ter igralec golfa. V Slovenijo prihaja tretjič, vendar tokrat ne kot smučarski navdušenec, temveč mednarodno priznan terapevt, inštruktor Watsu-ja ter predavatelj Anatomy Trains koncepta.

Program in prijava>>
Nazaj>>

Novice


06.12.2019

NOVO!!! Osnovni RNO Bobath tečaj za delo z otroki in odraslimi 2020

Termin: 28.9.-23.10.2020 in 16.11.-13.12.2020
Lokacija: Zgornja Kungota (Center Sonček Vrtiče)
...
30.01.2020

Nadaljevalni RNO tečaj z Lois Bly 2020

Termin:15.-26.6.2020
Lokacija: Ljubljana/Slovenija

13.12.2019

Zaključek tečaja v Gornji Radgoni 2019

V decembru je 23 udeleže-nk/ncev uspešno zaključilo Osnovni RNO Bobath tečaj Gornja Radgona 2019...
    Ime in priimek:
*  Vaš e-poštni naslov:
    Splošni pogoji:

*  Vnesite prikazano varnostno kodo:

 

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke